Eplényi kirándulás!

2019.02.11. 04:18

Üdv mindenkinek. ;) 

Rég nem írtam már ide úgy, hogy arra gondoltam itt az ideje. 
       Rögtön a lényegre is térek, mivel tél van és nem tudunk mountainboardozni nem marad más mint a snowboard. Nándi barátommal a múlt hétvégén el látogattunk az Eplényi sí pályára, megvallom őszintén még sose voltam ott legalábbis télen nem. Azért esett a választásunk erre a pályára mert biztosan tudtam hogy rendesen van hóágyúzva. Sajnos erre szükség is volt mivel már a tél sem a régi, így február elején kifogtunk egy +8 fokos hétvégét. Ennek ellenére a pálya kifogástalan volt. Azt kell mondjam, hogy várakozásaim ellenére abszolút pozitívan csalódtam. A pálya jól karban tartott a felvonók modernek biztonságosak a személyzet pedig segítőkész és szerintem az árak is rendben vannak. 
        Sajnos az első csúszásnál mind a kettő kötésem felső pántja elszakadt. Hozzá kell tennem hogy a deszkám már vagy 3 éve a szoba sarkában szomorkodott és nem hogy havat de még az eget se igen látta :( Viszont ennek köszönhetően 2 dolgot is el tudok nektek mondani. Az egyik, hogy úgy is le lehet jönni a pályán hogy csak a lábujjaidat fogja a kötés (persze ez nem biztonságos és szerintem csak max kék jelzésű pályán kivitelezhető.) A másik, hogy a board bérlés is jól van megoldva könnyen és egyszerűen kaphatsz egy deszkát és ami + jó, hogy elég jóféle  boardok állnak a rendelkezésre. A deszka csere után vissza tértünk a pályára. Nos igen a pálya, ezen a téren is szerintem magyar viszonylatban elég jót hoznak változatos egyikből át lehet csúszni a másikba és még egy kis fun park rész is van egy két box korlát ugró ilyesmik.
       A sok jó mellet egy dolgot azért kiemelnék negatívumként, az pedig az, hogy ha nem gps el mentünk volna oda akkor nehezen találtuk volna meg a pályát mert sehol nincs kitáblázva hogy hahóó hü..e erre kell menni ha síelni akarsz!! Meg persze a pálya hossza ami még esetleg kifogásolható de erről nem ők tehetnek ez olyan mint a magyar narancs kicsi sárga de a mienk, bár sárga hóba szerencsére nem futottunk bele :)  Ha még idén mennétek valahova országon belül akkor csak ajánlani tudom nektek az eplényi pályát. 

Köszi a figyelmet!! Jó deszkázást !!

Üdv mindenkinek! 

Barth Ádám barátommal kint töltöttünk egy napot az x-eleven dirtparkban és ez lett belőle. :) Szerintem elég jól nyomja a srác.

Gyerek tábor

2017.10.21. 20:00

Üdv mindenkinek!

Ahogyan az olimpiai sportok és más élsportok esetében úgy az extrem sportoknál is fontos az utánpótlás! A mi esetünkben ez általában kicsit másképp alakul mint a fent említetteknél, ugyanis az extrem sportoknál jellemző, hogy az új generáció önállóan fejlődik és tanulja ki a trükkök, technikák hogyan s mikéntjeit, de tapasztalatom szerint az alapok elsajátításánál és olykor később is jól jön egy kis segítség. Ezért is szerveztük meg a sport táborunkat ami utólag abszolút megerősített ebben a gondolatban. A srácok nagyon jól érezték magukat és persze mi is. 

                                                                       Remélem jövő nyáron újabb ilyen jó kis tábort fogunk tudni csinálni.

Üdv mindenkinek. 

Nemsokára jön a halloweeni kis házi versenyünk, ha kíváncsiak vagytok gyertek el jó móka lesz!

Üdv mindenkinek!

A kajászói  xeleven dirtpark és taktikai élményparkban rendeztünk egy jó kis íjász versenyt és nyílt napot. Ez az összefoglaló videó készült róla. Mi nagyon jól éreztük magunkat reméljük a következőre ti is eljöttök. 

Ilyen volt az első borderx verseny a dirt parkban következő nyáron újabb verseny szervezésére készülünk! Gyertek el ez is jó buli volt :) 

nyit az x-eleven dirt park

2017.04.12. 15:26

Üdv mindenkinek 

Lassan de biztosan elkészül az x-11 dirt park és április 22 megnyitja kapuit esemény a facebook oldalon gyertek ti is.

bolondok napja a dirt parkban

2017.04.02. 20:02

hamarosan nyitunk

2017.03.30. 08:09