FÓRUM

2010.01.21. 10:18

Kedves Látogatók!

Sajnos a jelenlegi időjárás miatt nem nagyon tudunk új frissítéseket felrakni az oldalra(reméljük már csak napok kérdése hogy ez változzon), viszont ez alatt az idő alatt mint mindig a FÓRUMunk műkodik és regisztrálás nélkül használható.Ezért megkérlek titeket, hogy ha megnézitek az oldalt akkor a fórumba is kukkantsatok be és ha van észrevételetek, ötletetek, vagy bármi amit megakartok osztani velünk akkor bátran írjatok valamelyik topicba és mi válaszolni fogunk, de ti is válaszoljatok egymás kérdéseire/írásaira.
Igaz nem sok van hátrta a hónapból már de mint minden hónapba megy a szavazás a kedvenc zenére.Oda is mondjátok meg nektek mi a kedvetekre való valamit egy másik topicba meg is oszthatjátok mindenkivel hogy épp mi dübörög a hangszórótokból.

További jó böngészést
X-ELEVEN
 

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr781689588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása