VÁLTOZÁSOK!!!

2010.04.05. 20:01

Üdv mindenkinek!

VÁLTOZÁSOK!Bizony kisebb változások történtek, ezzel is jelezve hogy élünk és dlgozunk hogy egy színvonalas oldalt működtessünk nektek.

Az egyik fő változás a fórumunk megújítása, illetve teljes cseréje.Eddig az SG fórum motorját használtuk de ez kevésnek találtuk ezért mostantól a forumx motorját fogjuk használni.Itt már lehetőségünk nyílt tényleges szavazógépet használni, új kinézetű a fórum.Remélem teszik az újjítás, ha igen ezt a véleményekhez meg is írhatjátok.A belépés úgyan úgy a bejegyzés mellett jobbra a Fórum dobozba van,egyenlőre még egy rövid ideig ott lesz a régi is.

BELÉPÉS A FÓRUMBA

 

A másik változás a képekkel történt.Mostantól nem egy be lesznek felrakva a képek hanem szépbontva.Állandóba lesz a deszka,kori,mb ahol egyértelműen a deszkás,agresszív görköris és mountainboardos képek lesznek és emellett még a bmx,mtb ahol pedig a kétkerekűek lesznek lencsevégrekapva.Ezen a kettőn felül lesz mindig egy harmadik képtár ahol időszakosan váltakozni fog hogy éppen mi van kinn.Jelenleg még a téli snowboardos képeink vannak.

A harmadik és egyenlőre az utólsó változás hogy a fórum doboz alatt van egy történelem dobozka.Ami ha rendszeres olvasónk vagy akkor tudod hogy elkezdtünk cikk sorozatot írni ami bemutatja hogy napjaunk extreme sportjai hogy fejlődtek.Ezeket a cikkeket olvashatjátok el ha ott rákattintotok.

 

Remélem tetszenek a változtatások, továbbra is látogassátok az oldalt mert még csak most indul a szezon.

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr251897043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása