Ride

2010.05.09. 16:46

Üdv mindenkinek.

Nos örömmel jelenthetem, hogy megszületett az első xeleven ride pontos időpontja. Ami a következő: 2010.05.23 vasárnap. Találkozó a Móricz Zsigmond körtéren (azon belül azoknál a márvány gömböknél) 15:00 kor. Indulás onnan 15:30 körül. Útvonal amit valószínüleg majd bejárunk: Móricz-Gellérttér-Szabatság híd pesti hídfő - pesti oldalon el a Lágymányosi hídig közben valószínüleg lesznek megállók majd vissza budára és ha még időnk engedi kereshetünk helyeket.

Részvételetekre nagyon számítunk minnél többen eljönnétek annál jobb lenne. Ha valakinek kérdése van felteheti a fórumon. Ja igen és ha fényépezőt meg kamerát ti is tudtok hozni azt bátran tegyétek meg és a rögzitett anyagokat elkülditek nekünk és mi azokat is kitesszük. Ezen felül ha mozgóképes anyagból elegendő összejönne akkor akár egy kisvideót is csinálunk belőle. Előre is köszönöm a segítséget és a részvételt sziasztok.

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr261986235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása