emlékeztető

2010.10.20. 16:08

Üdv mindenkinek.

Nos néhány dolog ismét amiket már leírtunk csak lehet hogy elfelejtődtek. Első sorban a tánc. Az x-eleven csapatban most már táncolni is van lehetőségetek (hiphop ill. break dance) Akit ez érdekel és szivesen jönne az írjon a fórumbe a tánc topikba. Amint meg lesz a megfelelő létszám már indul is a dolog.

A hónap kedvenc képét is ti választjátok ki. Ez úgy történik hogy a nektek leginkább tetsző képre rákattintotok és megnézitek nagyban. Az oldal számolja hogy meik kép hányszor lett megnézve és ez alapján születik meg a győztes.

A csapat hozzájárulási díjat is folyamatosan lehet fizetni (aki akarja) A befolyt összeget elemek épitésére fordítanánk és így esetleg tudnánk a későbbiekben akár rendezvényeket is szervezni.

Szeretnénk továbbá összehozni egy olyan csapat találkozót amin nem csak az alapítók jellenek meg valamikor a jövő hónapban és inenntől fogva 1 vagy 2 hónaponta ezt megtenni szóval aki el erre szeretne eljönni az jelezze a fórumban azzal egyetemben hogy mikor ér rá.

A jelentkezésekkel kapcsolatban még egy dolog. Aki szeretne hírlevelet kapni hogy értesüljön róla mikor kerül ki új cikk az oldalra vagy olyan infókat kapni amiket estlegesen nem írunk ki az írjon egy emailt az xeleven@citromail.hu-ra

Köszi a figyelmet. További jó ride-ot

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr922386316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása