ősz,xaft

2010.11.08. 15:27

Üdv mindenkinek.

    Hát igen, ősz van. Itt van ugye az egyre rosszabbodó idő, a korai sötétedés és ezért egyre kevesebbet lehet ride-olni ebből kifolyólag az oldalunk is áll egy kissé. Tavaly ugyan ez történt. Nem tudtunk miről írni és nem voltak képi frissítéseink sem. Hihetetlen számomra, hogy beszélhetek a múltról a csapattal, de főleg az oldallal kapcsolatban. Ezalatt azt értem, hogy már van tavalyi tapasztalatunk és jó érzéssel tölt el, hogy vissza tudok emlékezni ilyen dolgokra. Tavaly ilyenkor kétségbe esetten próbáltunk programokat szervezni képeket csinálni, hogy ne álljon le az oldal. Először idén is megijedtem a vissza eséstől, de aztán rájöttem hogy ez normális. A múltévhez képest viszont gyönyörű fejlődést tapasztaltam és ez nektek köszönhető. Hogy miért? Mert tavaly ilyenkor sok olyan nap volt hogy senki nem nézte az oldalunkat most viszont napi 15-20 látogatónk van, még így ebben az eseménytelen időszakban is. Ellenben a tavalyi évhez hasonlóan ahogy elkezdődik a tél, és jönnek a havas időszakok, mi is ezközt váltunk és újra lesznek frissítések.
    Nemsokára Itt a XAFT vetítés. A jó hír hogy bekerültünk a levetítési listára, tehát ha mozis körülmények között akarjátok megnézni a filmünket akkor gyertek el a vetítésre 20 dikán. Részletek a xaft.hu-n és itt az oldalon is.

Jó ride-ot kíván az X-ELEVEN szerkesztőség!

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr862433739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peace Van 2010.11.09. 18:03:06

Én télen is fogokgörkorcsolyázni engem nem állt meg semmi
süti beállítások módosítása