XAFT 2011

2011.11.28. 09:27

Üdv mindenkinek.

A 2011 es XAFT-on (X-Alternatív Film Találkozó) indultunk az Escape című kisfilmünkkel. A döntő vasárnap zajlott, természetesen mi is ott ültünk a nézők és alkotók sorai közt. Nagy izgalommal vártuk hogy vajon leadják-e a mi videónkat is, ami nem mást jelent, mint hogy bekerültünk a döntőbe. Hát szerencsére nem kellet sokáig várakoznunk, mert a harmadik film amit játszottak már a miénk volt. Személy szerint sportvideó alatt ennyire még nem izgultam.

Utánunk még rengeteg nagyon jó alkotás következett amiket megtudtok majd nézni a xaft.hu/ -n . Egy-két szót még a versenyről: Az idei XAFT-on egyértelműen a bringás filmek voltak abszolút többségben. Ezen felül meg kell említenem két nagyon jó koris és egy freestyle sí videót, amik az én tetszésemet elnyerték. 

Na de vissza az Escape-re. A mi kis videónk nem lett dobogós viszont nagy örömünkre két különdíjat is megnyert és ebből az egyik a legjobb deszkás filmnek járó díj!

             

Íme itt a videó annak aki esetleg nem látta volna:

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr363417788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása