Az X-11 története

2009.10.18. 20:40

Üdvözlök minden kedves olvasót. Örülök, hogy ismét itt vagytok vagy esetleg először és olvassátok a cikkeinket és nézitek az oldalt. Most egy kicsit a múltba szeretnék vissza tekinteni. Az x11 történetét fogom röviden elmesélni nektek.
A csapatunk valójában már elég régóta létezik. Nevünk kb. 2 éve van fenn. A név az extrém sport szóból és a 11 kerület egyesítéséből alakult ki. Legfőbb célunknak az összefogást tűztük ki. Összefogást az extrém sportolók között értjük, hogy csak azért ne legyen széthúzás, mert valaki deszkázik vagy korizik a másik meg bicózik. Ez a cél számunkra nagyon fontos, mert úgy vettük észre, hogy Magyarországon elég nagy a széthúzás. Természetesen vannak kivételek és mi is azt szeretnénk, hogy ebből a kivételből legyen minél több.
Történetünk még nem nyúl vissza túl messzire a múltba.Visszanézve talán annyit tudnék mesélni, hogy eddig azon igyekeztünk, hogy feltűnjünk a színen és megismerjenek minket. Ez továbbra is célunk. Ezt a célt, mint páran már biztos tudjátok videókkal, képekkel és a honlappal próbáltuk elérni. Ezúttal is külön köszönetet mondanék Csipkay Ádámnak, fényképészünknek, operatőrünknek és honlap szerkesztőnknek egy személyben. Ahogy tovább gondolkodom, nem igazán jut eszembe semmien más nagyobb attrakció, amit meg tudnék említeni. De sok minden tervbe van véve. Szóval továbbra is bátran látogassátok, az oldalunkat ígérem minden újdonságról azonnali tájékoztatást fogtok kapni. Ezúttal hívnám, még fel mindenki figyelmét a fórumunkra bátran használjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr971458761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása