RHM pipe nite beszámoló

2009.10.30. 19:01

Üdvözlök mindenkit! Ha már meghirdettük el is mentünk rá. Igen az RHM pipe nite-ról beszélek. Röviden öszefoglalnám az eseményt.
Mint azt a kiíráson is láthattátok a verseny a Dürer Kertben került megrendezésre. Mi olyan 7 és negyed 8 között érhettünk a helyszínre. Érdekesség vagy nem tudom minek hívjam de mindenképp komoly és kellemes meglepetés volt számunkra az, hogy az évszakra való tekintettel már volt nálunk kabát nem is feleslegesen tehát igénybe kellet vennünk a ruhatárat és mint tudjátok a beadott ruhák helyett az ember kap egy bilétát. Na már most ezt csak azért mesélem el mert mi megkaptuk az x11 es sorszámút.
Na de térjünk át a rendezvényre. Szerintem nagyon hangulatos kis esemény volt. A verseny maga a kerthelységben került megrendezésre. Először volt a deszkások versenye. Ami úgy nézett ki hogy 3 csoport volt mindegyik csoportban 3 an és a végén a csoportnyertesek versengtek. Mindegyik futam 11 perces volt jam formában. A deszkások egész jó kis versenyt hoztak össze bár sokukon látszott hogy nem a félcső az erössségük. Ezután következtek a bmx esek. Na ők aztán megcsinálták a hangulatot. Nagyon látványos kis műsor részesei lehettünk. A srácok csak úgy szórták a nagyobbnál nagyobb trükköket. Mire a verseny döntő futamához érkeztünk a közönség már állva sőt a székeken állva tapsolt és őrjöngött. Amit még kiemelnék ezzel a versennyel kapcsolatba fontos pozitívumot hogy nagyon családias hangulatú volt. Tehát nem hasonlított sok más versenyhez melyeket most nem neveznék meg. A tömeg tényleg a sportolókból állt és nem abból a sok divatmajomból akiket annyi helyen látni. Ez nagyon tetszett benne. Ezúttal gratulálnék a szervezőknek. Szép volt. A verseny eredményekről kicsit később számolunk be egy képes összeállítással együtt. Köszönöm a figyelmet és továbbra is látogassátok a fórumunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr121487391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása