X11

2010.01.13. 21:15

Üdv mindenkinek.
      Ez a cikk egy kis tájékoztatásul és emlékeztetőül fog szolgálni minden látogatónknak. Először kezdenék egy kis statisztikával. Nagyon örülünk ugyanis az oldal látogatottsága meghaladta a 2000 ret és naponta új látogatóink vannak. Ezért is van szükségünk erre a cikkre.
      Namármost az x11 csapat azért alakult hogy összefogja az első sorban magyar extrem sportolói társadalmat. Szeretnénk ha bicósok korisok deszkások snowboardosok parkourosok ... mind-mind egyaránt összetartva rideolnának és működnének együtt. Röviden ez volna a létezésünk alap pillére.
       Ezen kívül minden új és régi látogatónk figyelmébe ajánlanám a fórumunkat és az e-mail címünket ahol bátran írhattok nekünk előbbin egymásnak is.
Köszönöm a figyelmet. Jó rideolást és kellemes idő tölöltést az oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr21670493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása