Az első bemutatónk

2011.04.02. 13:14

Üdv mindenkinek.

Az x-eleven csapat túl van az első nagyszabású bemutatóján. Az esemény egy iskolában zajlott le, na de kezdem az elején. Az esemény előtti napon tudtuk meg hogy a helyszínre ígért elemek nem készültek el így eléggé kétségbe estünk hogy hogyan is tartjuk meg a bemutatót, elkezdtem telefonálgatni és sikerült szereznem egy furgont, szóval a szállítási problémákat megoldottuk már csak elemeket kellet csinálni. Az igazi problémák most kezdődtek. Honnan szüljünk elemeket vagy anyagot hozzá? Ekkor már este 7 fele jártunk szóval a boltok és nagykerek már zártak. Egy reményünk volt, hogy Máténál elvileg van némi osb lap mennyiség. Olyan este 8 körül vettem át a furgont. Elindultunk haza hogy betegyük azt a pár elemet amik megvoltak régebbi kisebb szabású rendezvényeinkről. Mikor haza értünk kábé 8:30 körül hívott Máté hogy megvannak az osb lapok, na akkor irány Budakalász és összeszedtük a lapokat aztán jöttünk vissza haza. A pakolással és az út miatt 12 körül értünk haza. Másnap reggel 6 kor indultam Dávidhoz a falapokkal és a raklapokkal hogy 9-ig összehozzunk belőle valamien elemet. Kezdett egyre izgalmasabb lenni a helyzet. Dávidnál szerencsénk volt mert volt neki szögvasa és így tudtunk gyorsan építeni egy egész törhető csúszó boxot. Eközben Eszti és Máté mentek a csapat pólókért 8 ra. Kész lettünk a boxal és indultunk a sulihoz. Kicsit csúszásban voltunk időben de nem volt vészes. Mire oda értünk a pólók már megvoltak amik nagyon jól sikerültek de ezeket megnézhetitek a képek között. Kipakoltuk a saját elemeinket utána mentünk a triálosokért. Elhoztuk az ő cuccaikat is. Végre a helyén volt minden. Bár pakolás közben kissé idegesek voltunk mert elkezdett csöpögni az eső. Mikor elkezdtük a bemutatót szerencsére kisütött a nap. A triálosok nagyon jó műsort adtak a közönség élvezte szerintem nagy sikerük volt utána volt még egy freestyle deszka bemutató ez sem sikerült rosszul. Szóval a kezdeti nehézségek ellenére nagyon sikeres napot zártunk.

Köszönet mindenkinek a sok sok segítségért és fáradozásért külön köszönet az iskolának és Dávidnak hogy lehetővé tette hogy ez a rendezvény létre jöjjön továbbá Csipinek hogy képeivel megörökítette az esemény legjobb pillanatait Máténak a pólók grafikai tervezőjének és mindenki másnak hogy hozzájárult az esemény ilyen színvonalas lebonyolításához.

Remélhetőleg a jövőben még lesznek ehhez hasonló rendezvényeink. Addig is jó ride-ot kíván az X-eleven csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr852793538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása