cikk

2011.07.28. 01:30

Üdv mindenkinek.

Először is szeretném megköszönni azoknak akik még mindig látogatják az oldalunkat hogy nem adták fel a reményt hogy esetleg találnak újdonságokat és hogy szorgalmasan látogatják az oldalt. Tudom jól hogy milyen lehangoló hogy ha van egy oldal amit megkedvelünk és látogatjuk várva az újdonságok megjelenését de azok egyszer csak megszűnnek, nem frissül az oldal. Ráadásul ez most a mi esetünkben már jó néhány hónapja fenn áll szóval köszönöm annak az 5-7 embernek hogy nem adták fel a reményt.

Másodszor szeretnék elnézést kérni hogy nem frissítettük az oldalt és akkor el is mondom, hogy tulajdon képpen miért nem és, hogy mi a helyzet jelenleg az X-ELEVEN háza táján. Nos ugye a megalapulásunkat már egyszer megírtam, amikor ez a kezdődött úgy állt a csapat hogy még mindenki suliba járt és nem volt semmi dolga, így bőven volt időnk elmenni gurulni fotózni, filmezni, így a frissítések hála istennek egymást követték. A jelenlegi helyzet viszont az. hogy a csapat nagy része a felnőtté válás súlyos küszöbén vagy küszöbe alatt áll. Ki-ki dolgozik vagy a felső oktatásban próbál helyt állni. Így tehát nem tudunk már annyit videózni fényképezni mint régen. Sajnos azalatt a két év alatt ami óta létezik az oldal nem sikerült akkora közönséget elérnünk amilyet például a skateboarding.hu nak sikerült így nem érkeznek hozzánk levelek nem jönnek a videók sem a képek így a ti általatok beküldött anyagokkal nem tudunk frissítgetni. No de hogy jót is mondjak nem sokára elkészül egy új videónk és remélhetőleg a nyárvégéig még egy.

Szóval nem haltunk még meg csak lassan megy a szekér főleg ha kevesen tolják. Mindenesetre jó ride-ot kiíván minden extrem sportolónak az x-eleven csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr243106178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása