nitro Tagok: Wheelz

2015.02.22. 10:00

Üdv mindenkinek! A következő napokban bemutatjuk nektek a nitro circus tagjait hogy majd ha itt lesznek nálunk képben legyetek kik is ők. A sorrendet kicsit másképpen kezdem mint az várható lenne mert ugye a nitró atyja Travis Pastrana, de most nem vele kezdem hanem wheelz zel.

Aaron 'wheelz' Fotheringham: Születtet: 1991.11.08.  Las Vegas Nevada
Nyitott gerince miatt került tolószékbe. Az extrem sport úgy került be az életébe, hogy testvérét nézte egy skateparkban bmx ezés közben és a bátyónak jött az inspiráló ötlet hogy megpróbálhatna ő is bedroppolni a negyedívbe. Mondanom sem kell meg is próbálta. Innentől kezdve nem volt megállás. Szerte az Egyesült Államokban járta a skateparkokat és gyakorolt. 2006 ban beadta az első hátra szaltót. Kerekesszékkel ő először a világon. 2010 ben ezt meg is duplázta woodwardban beadta a dupla hátra szaltót mindezt 18 évesen. 2011 bekerült a nitro circus  csapatába. Még ebben az évben beadta az első előre szaltót ráadásul egy új-zélandi nitrós bemutatón 17,000 ember elött.

Ha ő nem akkor senki nem hathat inspirálóan ránk extrem sportólókra szóval kitartást és jó ride ot.

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr867190963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása