egyszer volt hol nem...

2016.12.02. 21:46

Üdv mindenkinek.

Na most az van, hogy szerintem mesélek egy kicsit. Egyszer volt hol nem de főleg nem volt egy x-11 extremsport csapat. Ez a majdnem volt csapat azért ha nem is sok mindent de pár dolgot hála az óperenciás tengernek azért át élt, de minden esetre nekem nagyon sokat jelentett és jelent most is.
Sajnos ez a megjelenésekben blog posztokban videókban már nem igazán nyilvánul meg. Mi tagadás kevés van belőlük, mint  annak a bizonyos királynak ruhából. Na de a lényeg annó réges-régen egy nem is olyan messzi körzetben (kerületben) nyilván a 11.ben ha nem is egy fecsegő poszáta hatására de létrejött a x-11. Célja hogy összefogja az extrem sportokat és egy helyen publikálja azt a nagyérdeműnek. Hát ez sikerült ahogy sikerült, próbálkoztunk és tesszük ezt most is. Sok tervem volt ezzel a csapattal és bár csapat már nincs de tervem az egyre több. A dolgok úgy látszanak alakulni hogy egy párat ezekből hamarosan meg is tudok és egy párat még ha nem is a csapattal de másokkal szintén meg fogunk tudni valósítani.
A baj csak az hogy voltam már hasonló helyzetben amikor azt hittem, hogy hogy pedig dehogy. Minden esetre a remény hal meg utoljára és, de nem örül ennek az arany hal, no de mind1 is, hisz tudjátok nem a részvétel hanem a fontos . Ezzel mára zárnám is soraimat remélem hamarosan ismét jelentkezem.

                                                                            Sziasztok.!

A bejegyzés trackback címe:

https://xeleven.blog.hu/api/trackback/id/tr4112017967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása